Westland Pinkster Classic – wandelen

20 mei 2024

Wandel mee met de Westland Pinkster Classic
Er zijn twee wandeltochten uitgezet voor ieder wat wils.

We hebben een tocht van 7 km en van 10 km. Deze laatste kan uitgebreid worden naar 15 km voor de liefhebbers.

Wandel jij ook mee voor Afrika!

Tussen 10.00 en 13.00 uur kan vanaf het Havenplein in Naaldwijk (bij de Slimmerick) gestart worden aan één van deze afstanden.

Schrijf je hier in!

Het belooft weer een heus spektakel te worden! Onderweg is er van alles te beleven voor jong en oud. Na afloop kunnen de benen gestrekt worden op het terras bij de Slimmerick.

Stichting Westland helpt Afrika ondersteunt kleinschalige ontwikkelingsinitiatieven in Afrika die veelal zijn opgezet door Westlanders. De ondersteuning is in het bijzonder gericht op het geven van financiële of andere steun ten behoeve van het onderwijs, medische zorg of onderdak in Afrika.

Elk jaar helpt Stichting Westland Helpt Afrika een of meerdere stichtingen om een project te realiseren dat zij voor ogen hebben. Ook dit jaar hebben we weer een prachtig doel waar we een mooi geldbedrag voor willen gaan op halen. We kunnen dit nu eindelijk bekend maken!   

Wij zullen komend jaar gaan fietsen en wandelen voor Westland4Gambia, een prachtige stichting die de tandzorg in Gambia. Voor meer informatie verwijs is u graag naar de website  www.westland4gambia.nl

We zien u graag op maandag 20 mei!