PinksterFietsfestijn 2017

WHA_flyer2017_hami

Fietsen voor Afrika: Fiets- en wielertocht op 5 juni 2017 (2de pinksterdag)
de jubileum-editie!
Voor alle fietsliefhebbers in het Westland

Naaldwijk, april 2017 – Voor de tiende keer alweer wordt wederom op 2de pinksterdag, maandag 5 juni 2017, een aantal mooie fietstochten door Westland en Midden-Delfland georganiseerd door Stichting Westland Helpt Afrika. Er kunnen drie afstanden gefietst worden. De 25 en 40 kilometer is voor tourfietsers en de 85 kilometer is voor wielrenners. Tussen 9.00 en 14.00 uur kan vanaf het Wilhelminaplein in Naaldwijk gestart worden. De opbrengst van de fietstocht komt volledig ten gunste van de goede doelen van Stichting Westland helpt Afrika, die er dit jaar voor gekozen heeft St. Hatua te ondersteunen. Het inschrijfgeld voor de fietstocht bedraagt 10 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.
Stichting Hatua heeft in Tanzania projecten opgezet om met name het onderwijs te verbeteren waardoor kinderen een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Meer informatie over deze projecten is te vinden op www.stichting-hatua.nl.

Fietsen met je bedrijf of organisatie.
Vind je het leuk om met je serviceclub, bedrijf, businessclub of vriendengroep mee te doen aan één van deze gezellige fietstochten, dan wordt u dat makkelijker gemaakt.
Als u van te voren het geld aan de stichting over maakt onder vermelding van uw groep, bedrijf of organisatie, dan hoeft u op de dag zelf niet meer te betalen zodat u meteen kunt vertrekken. Minimale grootte van de groep is 10 deelnemers.

Wat moet u doen?
U maakt het bedrag over voor het aantal personen dat mee gaat doen aan de tocht.
U vermeldt uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen bij het overmaken, alsmede de afstand die u met uw groep gaat fietsen.

Over Stichting Westland Helpt Afrika
Stichting Westland Helpt Afrika ondersteunt, zoals de naam al zegt, ontwikkelingshulp in Afrika. In het bijzonder geeft zij financiële of andere steun ten behoeve van onderwijs, medische zorg of onderdak in Afrika. Ieder jaar ondersteunt deze stichting een tweetal fondsen, die zichtbaar verbetering brengen aan de leefbaarheid van bevolkingsgroepen in Afrika. Meer weten over Stichting Westland helpt Afrika, kijk dan op www.westlandhelptafrika.nl.

 

voor meer informatie over Stichting Hatua: klik hier!