Westland WORLDSTREAM Classic

De Westland WORLDSTREAM Classic – 6 juni 2022

Fiets mee met de de klassieker Westland Worldstream Classic (100 km) Op tweede pinksterdag wordt voor de eerste keer de Westland WORLDSTREAM Classic gefietst. Een fantastische mooie tocht van 100 km voor de liefhebbers. Met een professionele start en finish locatie op het Wilhelminaplein te Naaldwijk.

Tussen 9.00 en 13.00 uur kan vanaf het Wilhelminaplein te Naaldwijk gestart worden.

Het belooft een waar sportief spektakel te worden! Met onderweg vanzelfsprekend een “bakkie met een appelpuntje” en na afloop kunnen de benen onder het genot van een heerlijk biertje gestrekt worden op een van de terrassen op het Wilhelminaplein.

We zijn trots dat de hoofdsponsor van deze tocht WORLDSTREAM – IT infrastructures is. De deelname kost €20,00 en dit geld wordt besteed aan Westlandse ontwikkellingsinitiatieven in Afrika. Stichting Westland helpt Afrika ondersteunt kleinschalige ontwikkelingsinitiatieven in Afrika die veelal zijn opgezet door Westlanders. De ondersteuning is in het bijzonder gericht op het geven van financiële of andere steun ten behoeve van het onderwijs, medische zorg of onderdak in Afrika.

Elk jaar helpt Stichting Westland Helpt Afrika een of meerdere stichtingen om een project te realiseren dat zij voor ogen hebben. Dit jaar is dat Girls Empowerment Foundation. Uiteraard komt de gehele opbrengst van deze dag ten goede aan deze stichting.

We zien u graag op maandag 6 juni!