Pinksterfietstocht 1 juni 2020

Pinksterfietstocht 1 juni 2020

Fiets mee voor Afrika!

Voor de 13e keer op rij wordt op tweede pinksterdag de Pinksterfietstocht gereden. Op maandag 1 juni 2020 organiseert Stichting Westland helpt Afrika drie mooie fietstochten door Westland en Midden-Delfland: 25, 45 en 100 km.

Tussen 9.00 en 13.00 uur kan vanaf het Wilhelminaplein te Naaldwijk gestart worden aan één van deze drie afstanden.

Het belooft weer een heus spektakel te worden! Onderweg is er van alles te beleven voor jong en oud. Na afloop kunnen de benen gestrekt worden op een van de terrassen op het Wilhelminaplein en kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen.

Stichting Westland helpt Afrika ondersteunt kleinschalige ontwikkelingsinitiatieven in Afrika die veelal zijn opgezet door Westlanders. De ondersteuning is in het bijzonder gericht op het geven van financiële of andere steun ten behoeve van het onderwijs, medische zorg of onderdak in Afrika.

Elk jaar helpt Stichting Westland Helpt Afrika een of meer stichtingen om een project te realiseren dat zij voor ogen hebben. Dit jaar zijn dat Girls Empowerment Foundation en Stichting Westland4Gambia. Uiteraard komt de gehele opbrengst van deze dag ten goede aan beide stichtingen.  De bijdrage voor de fietstocht is 10,00 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro en ontvangen hierbij een activiteitenpas.

We zien u graag op maandag 1 juni!